30 Setmana Cultural Escola d'Adults de Torrent

Programa de la 30ª SETMANA CULTURAL DE L'ESCOLA D'ADULTS DE TORRENT

Del 15 al 19 de juny 2015

Novament, amb l’arribada del mes de juny, celebrem la Setmana Cultural de l’Escola d’Adults de Torrent, Centre Públic de Formació de Persones Adultes. Des de fa trenta anys, aprofitem els moments en que finalitzen les activitats del curs per exposar públicament allò que ha constituït la nostra vida quotidiana: l’aprenentatge, la comunicació, l’esperit de superació, el diàleg i la convivència.
Us convidem a que participeu d’una setma-na que arreplega activitats variades amb l’objectiu comú de conèixer noves iniciati-ves culturals, aprendre, compartir i fer-nos passar uns bons moments en companya d’amics i amigues.

 

Dilluns, 15 de juny, 6:00 vesprada.
Sala d’Exposicions L’Espai—Edifici Metro.
Avinguda Al Vedat, 103—segona planta.
Acte inaugural de la Setmana Cultural.
Parlaments de benvinguda.
Inauguració de l’exposició “Un treball permanent”, sobre treballs realitzats al llarg del curs pels tallers ocupacionals de l’Escola d’Adults: Ceràmica, Restau-ració de Mobles, Dibuix, Pintura, Fotografia...
Refresc.
(L’exposició podrà visitar-se durant tota la setmana).


Dilluns, 15 de juny, 7:30 vesprada,
Audició poètica.
Alumnat i professorat del Centre de FPA.
Saló d’Actes de la Casa de Cultura (C/ Sagra, 17)

 

Dimarts, 16 de juny, de 6 a 9 vesprada, a l’Hort de Trènor.
Mostra de tallers oberta al públic. Participació lliure en els tallers de ceràmica, pintura, dibuix, ioga, relaxació, reflexolo-gia podal, mètode pilates i quiro-massatge.

Dimarts, 16 de juny, 9:30 nit, a l’Hort de Trènor.
Sopar i nit de música: Colla Brials.
La Colla Brials va nài-xer l'any 2000 amb la idea d'acostar-se a la música tradicional unint passat, present i futur i reivindicant la festa, la participació i l'espontaneïtat.

Dimecres 17 de juny, 9:30 nit, a l’Hort de Trènor.
Sopar i nit de cinema: Dios Mío, ¿pero qué te hemos hecho?
Direcció: Philippe de Chauveron. (2014). Comèdia. 97 minuts.
Claude i Marie Verneuil són un matri-moni molt tradicional, pares de quatre filles, a les que han tractat d'inculcar els seus valors i costums. Però no sempre això ha estat una tasca fàcil ...

Dijous, 18 de juny.
Eixida cultural. Visita guiada a la ciutat d’Alacant.

Eixida, 8:30 h. del matí, des del Parc de l’Avinguda.
Visita guiada a la ciutat d’Alacant. Passeig pel Bena-cantil, Castell de Santa Bàrbara, Mu-seu Arqueològic Provincial (MARQ), Explanada, Port...
Tornada: 7:00 vesprada.

Divendres, 19 de juny, 9:30 nit, a l’Hort de Trènor.
Sopar i nit d’humor amb Eugeni Alemany.
Eugeni Alemany és un conegut presentador, humoris-ta i guionista de televisió. Al llarg de la seua carrera ha treballat en les principals cadenes televisives, fent tot tipus de programes: “Caiga Quien Caiga”, “Trau la llengua”, “Gormandia”, “Nos pierde la fama”, “A la fresca”, “Sense filtre”, etc. El seu estil irònic, enginyós i divertit ha fet molt popular a este valencià, que ara trasllada el seu humor de les pantalles de TV als esce-naris, amb un espectacle 100% valencià i 100% imprevisible.